Όταν ο Δήμαρχος Παπάγου βλέπει το δέντρο..

Αγαπητοί φίλοι,

Με την ενεργή συμμετοχή όλων μας, πιέσαμε το Δήμο Παπάγου και σε μικρό χρονικό διάστημα οργανώσαμε, μαζί με το Δήμο ομάδα πυροπροστασίας.
Σε διάστημα 1 εβδομάδας εξασφαλίσαμε την συμμετοχή 75 εθελοντών πυροπροστασίας (αριθμός που στην πορεία αυξάνεται συνεχώς), ενώ ο Δήμος εξασφάλισε την συμμετοχή 20 ατόμων (8 απο αυτούς ήδη δεν συμμετέχουν) που συγκεντρώθηκαν σε διάστημα 2,5 μηνών.

Ο Δήμος προσέφερε χώρο γραφείων με τηλεφωνικές γραμμές καθώς και γιλέκα, ενώ 52 εθελοντές προσέφεραν 220 ώρες πυροπροστασίας και 58 ώρες εθελοντικής εργασίας στην οργάνωση και συντονισμό των ομάδων.

Η αναγραφή στα διακριτικά καρτελάκια του ονόματος ‘ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ» σε συνδυασμό με το «ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ», που κυκλοφόρησαν με δική μας πρωτοβουλία και επιμέλεια, δυσαρέστησε χθες το Δήμαρχο, ο οποίος μας ζήτησε την διαγραφή του τίτλου μας.

Έτσι έναν σχεδόν χρόνο μετά την περσινή κατατροφική πυρκαγιά που έκαψε Δάσος, Πράσινο και Σπίτια και εν μέσω του πιο επικίνδυνου μήνα του καλοκαιριού , ο Δήμαρχος εξαπέλυσε την εμπρηστική απειλή » ή αποσύρετε τα καρτελάκια ή διαλύουμε την συνεργασία μας».

Ενώ εκκρεμεί συζήτηση με το Δήμαρχο, εμείς καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την συνέχιση της συνεργασίας μας και θα συνεχίζουμε να οργανώνουμε εθελοντικές ομάδες πυροπροστασίας με ή χωρίς την υποστήριξη του Δήμου.

Όταν ο Δήμαρχος βλέπει το δέντρο, εμείς βλέπουμε και θα βλέπουμε το δάσος.

Συντονιστική Επιτροπή ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: